DEspre noi

Cine sunt matematicienii?

Suntem o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit înființată pe 3 septembrie 2020, în cadrul Facultății de Matematică a Universității “Alexandru Ioan Cuza” Iași, de patru tineri dornici să îți facă studenția mai frumoasă, prin activități care să te formeze pe tot parcursul aceștori ani atât din punct de vedere al skill-urilor pe care le poți dobândi.

Pornim la drum cu motto-ul Simplify it! pentru că, așa cum ar spune orice matematician, raționamentul potrivit poate simplifica rezolvarea oricărei probleme.

 

 

Obiectivele noastre

01

Realizarea unei bune comunicări între studenții, conducerea și personalul didactic din cadrul Universității ”Al. I. Cuza” din Iași.

02

Realizarea de activități culturale, proiecte sociale sau științifice pentru studenți și pentru comunitatea în care trăiesc.

03

Promovarea unui mediu sigur, în care studenții se pot dezvolta în afara orelor de curs și își pot crea un network util.

About us

Echipa noastră

Tinerii care pun țara la cale la ședințe, indiferent de oră și locație, prezenți fizic sau online la activitățile asociației, Consiliul Director și Coordonatorii sunt o parte importantă din ASMI.

PREȘEDINTE

Ruxandra-Adeline Boboc

VICEPREșEDINTE

Diana-Maria Crețu

SECRETAR GENERAL

Maria-Magdalena Pavăl

TREZORIER & CENZOR

Alexandra-Maria Chiper​

COORDONATOR PR & Marketing

Diana-Iulia Andoni

COORDONATOR IT​

Alin-Mihai Adochiei

Responsabili

consilier parteneriate

Tiberiu-Eduard Lungu

RESPONSABIL BIRTHDAYS TEAM

Octavian-Mihai Buța

consilier evenimente

Alexandru Magadan

consilier evenimente

Bianca Achiței

Mascota Laurențiu

Poate cel mai îndrăgit personaj al Asociației noastre este chiar mascota Laurențiu! Am luat în serios expresia „șoareci de bibliotecă”, dar vă promitem că numai în bibliotecă nu-l veți găsi pe Laurențiu, ci mai degrabă la o seara de film, printre pocorn!

Vrei să devii un șoarece ASMI? Hai în echipa noastră!